Şaraplı Mantarlı Tavuk

Son güncelleme: 31.07.2008 15:00
  • Malzemeler
    ________________
    4 Adet Yarım Tavuk göğüs (Kemikli)
    250 gr Mantar
    1 Bardak Sek Beyaz Şarap
    1 Kase Doğranmış Maydanoz
    Kekik
    Biber
    Tuz

    Yapılışı :
    ___________________
    Fırına dayanıklı cam bir kabın dibine tavuk parçalarını dizin
    Tavuğün etrafına mantarları serpiştirin
    Üzerine 1 bardak şarap dökün
    Maydanoz, kekik, tuz, biber ilave edin
    Önceden ısıtılmış sıcak fırında 45-50 dakkika pişirin

    afiyet olsun...
#18.09.2005 14:09 0 0 0
  • Ellerine sağlık kardeşim
#23.09.2005 22:44 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 13:46 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 14:06 0 0 0
  • eline emegine saglık
#13.12.2005 18:51 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 16:30 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#29.12.2005 01:10 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:25 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler,ellerinize,yüreğinize sağlık.
#20.03.2006 23:36 0 0 0
  • paylaşım için thanks
#07.07.2008 18:55 0 0 0
  • Sağolasın
#31.07.2008 15:00 0 0 0