Malzemeler

1 kg ispanak
200 gr tavuk göğsü
1 soğan
1 fincan sıvı yağ
1 fincan pirinç
1 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı pulbiber
2 diş sarmısak
5 su bardağı tavuk suyu
1 limon suyu
Tuz
yapılışı

Bir tencereye sıvıyağ koyup ince kesilmiş soğanı ilave edin. Soğan pembeleşince ince kesilmiş tavuk ve ıspanakları ekleyin. 5 dakika kavurduktan sonra sarımsak, salça, karabiber ve pulbiberi koyun. 2 dakika karıştırıp pirinç ve tavuk suyunu ekleyin. Pirinç pişinceye kadar kaynattıktan sonra servis yapabilirsiniz.







Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 466
favori
like
share
unique Tarih: 24.06.2006 12:36
ellere emeklere saglik
BoardBeLasi Tarih: 22.06.2006 16:50
cok severim :85: paylasim icin tessekurler...
FReeSTyLeR Tarih: 15.06.2006 12:34
eLine saGLıK GüzeL oLmuş