Malzeme
1 kg. siyah çekirdeksiz patlıcan
1 çay bardağı Altın Hasat Zeytinyağı
1 adet limonun suyu
Tuz


Hazırlanışı

• Çukur bir kabın içine Altın Hasat Zeytinyağı'nı, limon suyunu ve tuzu koyun.
• Patlıcanları köz üzerinde veya kızgın saçta iyice pişirin.
• Bıçakla kabuklarını soyun. Soyulan patlıcanları hazır olan malzemenin içine koyup, ağaç spatula ile iyice karıştırarak mayonez kıvamına getirin.
• Soğuk olarak servis yapın.


Not : Domates, dolma veya çarliston biberi, maydanoz, dereotu, salatalık, salatalık turşu, siyah zeytin ya da diğer yakışacak malzemelerle dekore edilerek servis yapılır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 912
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 16:53
Ellerine Saglik
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 10:48
paylasim icin tesekkurler ellerine saglik
colaturka Tarih: 25.11.2006 14:56
Ellerine saglik, cok tesekkürler!
kaan_sy Tarih: 25.11.2006 14:50
saolun arakdaşlar
sonbahargibi Tarih: 19.11.2006 15:44
ELINE SAGLIK TESEKKURLER
unique Tarih: 20.10.2006 22:47
eline emeine saglik...
sennur Tarih: 18.10.2006 01:16
ellerine sağlık superisi deneyeceğim bu tarifinide
refik Tarih: 16.10.2006 14:51
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık
BoardBeLasi Tarih: 15.10.2006 13:16
Ellerine Saglik Su-Perisi