Kestane Sufle Tatlısı

Son güncelleme: 08.02.2008 00:20
  • MALZEMELER
    1/2 kg kestane
    4 adet yumurta
    150 gr çikolata
    50 gr şeker
    krem şanti
    süt


    HAZIRLANIŞI
    Kestaneleri yarın, kabukları soyuluncaya dek sıcak suda haşlayın. Bir tencerede, süt ve soyulmuş kestaneleri iyice pişinceye dek kaynatın ve blendırdan geçirin. Hazırladığınız kestane püresini hafif ateşte ısıtın ve içine küçük parçalar halinde çikolata ilave ederek iyice karıştırın. Daha sonra teker teker yumurta sarılarını ilave edin. Kar haline getirilen yumurta aklan ve krem şantiyi kestane püresine katın. Bir tabağına döküp, buzdolabında soğumaya bırakın.

#20.01.2008 17:24 0 0 0
  • kolay ve güzel bir tarif.saol AsYa
#21.01.2008 12:16 0 0 0
  • tesekkurler AsYa
#22.01.2008 10:07 0 0 0
  • eline sağlık asya
#08.02.2008 00:20 0 0 0