Portakallı Pirinç Tatlısı

Son güncelleme: 16.09.2008 16:07
  • malzemeler

    1 su bardağı pirinç
    2 su bardağı portakal suyu
    2 çorba kaşığı nişasta
    4 su bardağı su
    Yarım portakal kabuğu rendesi
    1 su bardağı şeker
    1 avuç iri dövülmüş ceviz


    tarifi

    Pirincin üzerine 2 su bardağı su konur, kısık ateşte suyunu çekene kadar haşlanır. Soğuyunca üzerine diğer malzemeler katılır. Ateşe koymadan evvel iyice karıştırılır. Sonra orta ateşte karıştırarak kıvam alana kadar pişirilir. Kaselere konur. Buzdolabında soğutulur.
#16.04.2008 10:54 0 0 0
  • Süt yerine pirinç kullanılmış,emegine saglık sindy.
#16.04.2008 16:39 0 0 0
  • saolll iiiiymişşş
#16.04.2008 19:55 0 0 0
  • teşekürler ,eline sağlık sındy:)
#20.04.2008 15:45 0 0 0
  • tskler Sindy emegine saglik canim
#20.04.2008 15:49 0 0 0
  • SLM GUZELLLLLLL
#11.06.2008 19:15 0 0 0
  • guzel olmus eyvallah
#10.09.2008 16:06 0 0 0
  • teşekkürler tarif için
#10.09.2008 16:49 0 0 0
  • teşekkürler bu bilgiler için, inşallah yapan birisini bulurum, ben yapamam :))
#10.09.2008 19:17 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık
#16.09.2008 16:07 0 0 0