Kesme Çorbası (Tokat Yöresi)

Son güncelleme: 30.06.2006 22:25
  • Gereçler:
    3 ç.k sıvı yağ
    2 ç.k domates salçası
    1,5 ç.b.kurutulmuş erik(ekşi erik pestili de olabilir
    2 s.b. erişte
    1 avuç pilavlık bulgur
    1 adet soğan(oldukça küçük)
    nane
    tuz
    yeterince su



    Yapılışı:
    Tencereye su tuz ve erikleri koyup kaynatalım.erikler yumuşayınca bulguru atalım bulgur da yumuşayınca erişteleri tencereye koyup haşlayalım.(FAZLA ERİTMEDEN ALTINI KAPATIN)Diğer tarafta tavamıza yağı ve soğanı koyup kavuralım sonra salçayı ve naneyi koyalım yeterince kavrulan harcı çorba tenceremize boşaltıp karıştıralım
#25.12.2004 20:38 0 0 0
  • hayy..! allam yaa..! erikli çorba durumu biraz çelişkili geldi bana... bu varoluşun eskatalojik manifestosu için, subjektif perspektifle fazlaca spesifik objelerle betimlendirilmiş gibi oldu...
#25.12.2004 20:43 0 0 0
  • cok tsk ler ederim ellerinize saglik
#14.05.2005 14:05 0 0 0
  • Tarif icin
    Ellerine saglik!
#20.05.2005 16:54 0 0 0
  • Ellerine sağlık kardeşim sağolasın
#21.09.2005 13:41 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 15:54 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 00:23 0 0 0
  • Emeqin ve eLine saqLık saoL !
#30.09.2005 14:51 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 07:01 0 0 0
  • ElleRINE SAglik....!
#12.10.2005 13:19 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#07.12.2005 19:28 0 0 0
  • eline emeğine sağlık bizede afiyet olsun
#14.12.2005 14:42 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 01:31 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#11.01.2006 06:35 0 0 0
  • paylaşımların için teşekkürler
#11.01.2006 09:56 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
#25.02.2006 00:12 0 0 0
  • teşekkürlerr
#08.06.2006 15:56 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 22:25 0 0 0