Gereçler:
Çin tavası (wok)
750 gr. kuşbaşı dana eti
2 ortaboy soğan
3 diş sarımsak
4 adet domates 2 yemekkaşığı zeytinyağı
2 çaykaşığı pul biber
1 çaykaşığı tuz
Yapılışı:
Kızdırılmış çin tavasını (sakın küfür ederek kızdırmayın ) yağlayın.
Soğan ve sarımsağı beraberce öldürün (fakat silah kullanmayın)
Etleri bu karışıma ekleyin.
sürekli karıştırarak etleri yumuşatın.
Daha sonra rendelenmiş domatesleri ekleyin.
Kırmızı pulbiberi ve tuzuda koyarak kısık ateşte 20 dk. pişirin.
Afiyet Olsun.
Servis Önerileri:
Sıcak servis ediniz.
Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar):
Çin tavası haricinde uygulamayınız.