IZGARADA HINDI ETI

Son güncelleme: 19.03.2006 08:31



  • MALZEMELER

    100 gr sirke
    100 gr zeytinyağı
    100 gr portakal suyu
    1 tatlı kaşığı ketçap
    1 tatlı kaşığı pul biber
    1 tatlı kaşığı kekik
    1 tatlı kaşığı hardal
    1 tatlı kaşığı yoğurt
    1 adet defne yaprağı
    1 çay kaşığı tuz
    8 adet hindi butu
    HAZIRLANIŞI

    Hindi etinizi temizleyip yıkayın. Sos malzemelerini karıştırın. Etlerinizin üstüne ufak yarıklar açın. Etinizi sosun içinde 24 saat beklettikten sonra ızgarada pişirin.
#17.10.2005 18:13 0 0 0
  • sağol kardes
#30.10.2005 19:06 0 0 0
  • ellerine sağlık teşekkür ederim
#28.11.2005 09:12 0 0 0
  • ellerine sağlık
#29.11.2005 19:38 0 0 0
  • Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun :cubuk:
#25.12.2005 17:13 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 17:12 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 08:31 0 0 0