TOP HAMUR

Son güncelleme: 27.02.2006 20:54
  • MALZEMELER

    un
    sıvı yağ
    1 adet yumurta
    2 yemek kaşığı yoğurt
    1 çay kaşığı karbonat
    tuz


    HAZIRLANIŞI

    Bir adet yumurta, iki yemek kaşığı yoğurt, biraz tuz, bir çay kaşığı karbonat ve aldığı kadar unla yumuşak bir hamur yapın. Islak bez altında 15-20 dakika kadar dinlendirin.Mümkün olduğunca az un kullanarak, merdane ile 1/2 cm genişliğinde açın, büyük bir su bardağıyla daireler çıkarın, kalan hamuru tekrar yoğurun aynı işlemi tekrarlayın. Tüm hamuru bu şekilde hazırladıktan sonra, kızgın ve bol sıvı yağda kızartın. Sıcak ya da soğuk servis yapabilirsiniz.
#19.10.2005 00:53 0 0 0
  • Ellerine saglik kardesim
#28.10.2005 22:16 0 0 0
  • çok sağol kardes
#29.10.2005 14:03 0 0 0
  • çok teşekkürler ellerine sağlık kardeş
#25.11.2005 13:03 0 0 0
  • ellerinize sağlık.
#26.11.2005 01:31 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 15:27 0 0 0
  • Ellerinize yüreğinize sağlık.Yiyenlere Afiyet Olsun
#23.02.2006 08:45 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#27.02.2006 20:54 0 0 0