YEŞIL KABAK ÇORBASı

Son güncelleme: 07.07.2006 15:12
  • MALZEMELER

    1/2 kg kabak
    1 adet yumurta
    1 su bardağı süt
    1 su bardağı ekşimiş yoğurt
    2 çorba kaşığı maydanoz
    2 çorba kaşığı tereyağ
    1 bir tatlı kaşığı tuz


    HAZIRLANIŞI

    Yeşil taze kabakları, bir tencere içine, tavla zarı büyüklüğünde doğrayıp, tereyağı ilave edin ve pembeleşinceye kadar kavurun.
    Üzerine bir su bardağı süt ve iki su bardağı su koyup kabak pişinceye kadar iyice kaynatın. Piştikten sonra kenara alıp beş-on dakika kadar bekletin. Bu arada bir çanakta yoğurt ile yumurtayı iyice çırpın ve çorbaya yavaş yavaş yedirin. Üzerine maydanoz koyup, servis yapın.
#19.10.2005 21:03 0 0 0
  • Ellerine saglik
#28.10.2005 22:06 0 0 0
  • teşekkürler paylaşım için
#28.10.2005 22:13 0 0 0
  • Ellerine saglik
#30.10.2005 10:28 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#12.11.2005 22:53 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:21 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#11.01.2006 15:04 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık
#27.01.2006 14:13 0 0 0
  • Tarif için teşekkürler. noimage
#13.02.2006 18:17 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol
#24.02.2006 17:15 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#07.07.2006 15:12 0 0 0