HINDISTAN CEVIZLI KURABIYE

Son güncelleme: 04.07.2006 10:24
  • MALZEMELER

    un
    2 adet yumurta
    125 gr margarin (1/2 paket)
    1 paket kabartma tozu
    1 çay fincanı toz şeker
    1 çay bardağı hindistan cevizi rendesi


    HAZIRLANIŞI

    Margarini ılıtıp, yumuşatın. Yumurtalardan birinin beyazını ayırın. Yumuşattığınız margarin, yumurta sarısı, toz şeker, hindistan cevizi, yumurta ve kabartına tozunu bir kaba konulup yoğurun, alabildiği kadar un ilave edip, katıca bir hamur yapın. Yumurta iriliğinde parçalara bölüp, elinizle yuvarlayın. Bir tarafını yumurta akına ve ardından da toz şekere batırıp tepsiye dizin, pembeleşinceye dek orta hararetli fırında pişirin.
#19.10.2005 23:28 0 0 0
  • Ellerine Saglik Tesekkürler
#23.10.2005 03:02 0 0 0
  • eline sağlık
#30.10.2005 19:59 0 0 0
  • eline emegine saglık
#07.11.2005 17:11 0 0 0
  • güzel bir tarif eline saglık
#13.11.2005 00:39 0 0 0
  • yaa arkadaşım hep takip ediyorum.elinde çok güzel ve ilginç tarifler var.nereden buluyorsun bunları.bence bir yemek kitabı çıkarmalısın.Tariflerinden bikaçını denedim.valla harika oldu.hep tuttu ölçülerine.nedeyim ellerine sağlık vede devamını merakla bekliyoruz..
#14.11.2005 12:12 0 0 0
  • elinize saglık :cubuk:
#25.12.2005 15:14 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:53 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
#18.03.2006 22:30 0 0 0
  • teşekkürler
#04.07.2006 10:24 0 0 0