YUMURTALI PATLICAN

Son güncelleme: 19.03.2006 21:56
  • MALZEMELER
    4 Adet orta boy kemer patlıcan
    2 yumurta
    4-5 diş sarmısak
    tuz
    Sıvı yağ

    HAZIRLANIŞI
    Kemer patlıcanlan közlendikten sonra soğuk su içinde soyulur ve ince ince doğranır veya ezilir. Havanda ezilmiş sarımsakları yağ içinde biraz öldürdükten sonra içinde yumurtalar kırılır ve karıştırarak hafifçe pişirilir daha sonra ezilmiş patlıcanlar ve tuz eklenerek 2-3 dakika sürekli karıştırarak pişirilir. Sıcak sıcak servise hazır edilir.
#31.10.2005 23:45 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 18:48 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#29.12.2005 00:08 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:42 0 0 0
  • Emeğinize,ellerinize sağlık.
#19.03.2006 21:56 0 0 0