ZEYTİNYAĞLI ÇALI ya da AYŞEKADIN FASULYE

Son güncelleme: 19.03.2006 22:13
  • 1 Kg AyşeKadın ya da Çalı Fasulye
    1 bardak Zeytinyağ
    3 adet Kuru Soğan
    2 adet Domates
    3 adet Kesme Şeker
    Tuz

    Malzemeler ; 4 kişi için

    Bir tencereye çentilmiş soğan, küçük küçük doğranmış domates, ayıklanmış fasulye, tuz, şeker ve Zeytinyağ ve fasulyelerin üstünü örtecek kadar Su konarak ateşe oturtulur. 45 dakika kadar pişirilir.

    Soğuk Servis yapılır

    Zeytinyağlı yemekler pişirildikleri tencerede soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra servis tabaklarına alınır.
#01.11.2005 00:28 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 18:46 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#29.12.2005 00:11 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:42 0 0 0
  • Emeğinize,ellerinize sağlık.
#19.03.2006 22:13 0 0 0