EBEGÜMECİ KAVURMASI

Son güncelleme: 04.07.2006 23:37
  • 1 Kg EbeGümeci
    2 adet Kuru Soğan
    1 tatlı kaşığı Biber Salçası
    1 çay bardağı Zeytinyağ
    Tuz, Kırmızı Biber

    Malzemeler ; 4 kişi için İnce ince çentilmiş soğanlar zeytinyağında hafifçe pembeleştirilir. İçine biber salçası katılarak öldürülür. Tuz ve sonra da ince ince doğranmış ebegümeci eklenir. Ateş kısılır. Kavrulmaya devam edilir. En son kırmızı biber eklenir.

    Soğuk Servis yapılır. Limon ve Nane ile süslenir.
#01.11.2005 00:34 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik
#01.11.2005 02:38 0 0 0
  • Ellerine saglik kardesim
#01.11.2005 03:28 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 13:45 0 0 0
  • Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 00:38 0 0 0
  • ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
#26.02.2006 07:44 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 22:47 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 15:36 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#04.07.2006 23:37 0 0 0