EŞKİLEME EKMEĞİ

Son güncelleme: 01.03.2006 11:30
  • doğu tarafında buna ekşi denilmede ekşileme ekmeği denilir

    yapılışıda çoklay
    göz kararı hamur ve su olmazsa olmazlardan ve ayrıca maya en önemli maddeler bunler evde olduktan sonra aç kalmayacaksınız

    ula suyu kararıştırılır kulak memesi yumuşaklığına getirilir ve maya katılır sonra en fazla yarın saat (30 DK) beklendikten sonra teflon tavada pişirilecek büyüklükte el yardımıyla bastırılarak açılır ve pişirilir sonra pişen ekmeği tere yağı (TERE YAĞI YOKSA PAKET YAĞ SURULUR VE ÜSTÜNE TUZSERPİLİR) ve yanında beyaz peynirle afiyetle yanilir

    tes edildi onaylandı T.S.E. garanti kapsamı içerisindedir
#19.11.2005 14:25 0 0 0
  • Ellerine saglik kardesim paylasimin icin bizdede bu tarifteki ekmege katmer deniyor yörelere göre degisiyor ismi tekrar tesekkurler
#19.11.2005 14:41 0 0 0
  • Ellerine Saglik kardesim
#20.11.2005 01:51 0 0 0
  • sıcacık ne güzel olur , eline sağlık
#20.11.2005 15:59 0 0 0
#26.11.2005 01:46 0 0 0
  • ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık
#07.12.2005 12:49 0 0 0
  • Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun
#24.12.2005 14:09 0 0 0
  • Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
#27.12.2005 23:34 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#20.02.2006 23:27 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 00:38 0 0 0
  • ellerine sağlık çok teşekkürler
#01.03.2006 11:30 0 0 0