Defne sosu

Son güncelleme: 10.02.2007 09:48
  • MALZEMELER

    1 Çorba kaşığı hardal tohumu
    1 Çorba kaşığı hardal
    1 Çay bardağı bira
    1 Çorba kaşığı sirke
    1 Adet soğan
    3 Çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz


    HAZIRLANIŞI

    Hardal tohumunu havanda dövün
    Derin bir kabın içerisinde tüm malzemeleri karıştırıp, yağı ilave edin
#30.11.2005 13:44 0 0 0
  • ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık
#07.12.2005 11:54 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN
#22.12.2005 23:14 0 0 0
  • teşekkürler
#25.12.2005 15:18 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler
#29.12.2005 20:53 0 0 0
  • emeğinize sağlık teşekkürler
#07.01.2006 16:57 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#09.01.2006 00:27 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol
#24.02.2006 02:01 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#01.03.2006 12:27 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 21:51 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 10:08 0 0 0
  • ellere saglik...
#20.09.2006 15:11 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler
#22.11.2006 15:00 0 0 0
  • defneye bayilirim
#24.11.2006 10:30 0 0 0
  • paylasim icin tessekürler
#22.12.2006 02:28 0 0 0
  • paylasim icin tesekkurler
#10.01.2007 09:36 0 0 0
  • sunum için teşekkürler...
#10.02.2007 09:48 0 0 0