Yemek Tarifleri > İsot Reçeli

    MALZEMELER

    1 kg kırmızı Urfa biberi
    1 çay kaşığı tarçın
    ½ çay bardağı zeytinyağı
    ½ çay kaşığı karabiber


    HAZIRLANIŞI

    Biberleri yıkayıp tohumlarını ayırın. Et makinesinde çekin ve bir kaba koyun. Tuz ekleyerek suyunu hafifçe çekmesi için güneşte bekletin. Daha sonra karabiber, tarçın ve zeytinyağı ilave ederek harmanlayın. Yemeklerde kullanabilir yada ekmek üzerine sürebilirsiniz.
    ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık
    TEŞEKKÜLER AFİYET OLSUN
    Bacı bunu biliyorum ben
    Emeklerine sağlık
    teşekkürler ellerine sağlık
    paylaşımların için teşekkürler
    Ellerine,yüreğine sağlık.
    Paylaşımın için sağol
    Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
    Ellerine Saglik
    teşekkürler
    elllere emeklere saglik..
    paylasim icin tessekürler