Elbiseli pirzola

Son güncelleme: 20.03.2006 23:25
  • MALZEMELER
    3 kişilik
    6 adet pirzola
    3 adet milföy hamuru
    1 çay kaşığı kekik
    2 çorba kaşığı kaşar peyniri
    1 kahve fincanı sıvı yağ
    1 adet yumurta sarısı
    1 çorba kaşığı salça
    yeterli miktarda tuz
    1 çay kaşığı karabiber

    HAZIRLANIŞI
    Pirzolaları kendi yağıyla çevirerek kızartın. Bir çorba kaşığı salçayı sulandırın. Kekik, karabiber ve tuzu salçaya ekleyin. Kızarttığınız pirzolaları bu karışıma bulayın. Milföy hamurlarını üçgen biçiminde kesin. Pirzolaları hamurun ortasına koyun, rendelenmiş kaşar peynirini pirzolaların üzerine serpiştirin ve hamuru bohça gibi katlayın. Kemikli kısım dışarıda kalsın ve Pirzolaların kemiğine alüminyum folyo sarın. Milföylerin üzerine yumurta sarısı sürün. Tepsiye dizin. Önceden ısıttığınız 180 dereceli fırında 20 dakika kadar pişirin. Bu tarif için tavuk pirzolasa da kullanılabilir.
#08.12.2005 09:17 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN
#25.12.2005 16:41 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#29.12.2005 01:06 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:27 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler,ellerinize,yüreğinize sağlık.
#20.03.2006 23:25 0 0 0