Patatesli Bezelye

Son güncelleme: 19.03.2006 09:35
  • Patatesli Bezelye

    Malzeme
    yarim kilo soyulmus bezelye,
    2-3 sari patates,
    1 havuc,
    250gr kiyma, veya 2-3 tavuk parcasi,
    1 büyük sogan,
    2 dis sarimsak,
    3 corba kasigi sivi yag,
    2 corba kasigi salca,
    Istenilen miktarda tuz, 1 tatli kasigi,
    bir miktar su.

    Yapilisi
    Sogani ve sarimsagi soy ve ince ince kiy.
    Sivi yagi tencereye koyup soganlari ve sarimsaklari kavurmaya basla.
    Soganlar tam pembelesmeden once kiymayi ekle ve guzelce kavur.
    Tuzuda ekle. Soyulmus ve kup kup kesilmis patatesi, havucu, patateslerle tencereye ekleyin.(Eger bu yemegi tavuklu yapiyorsaniz tavuklari sebzelerle tencereye simdi ekleyin)
    1 bardak su ile inceltilmis salca ile ilave ederek once 10 dakika yuksek ateste, kaynamaya basladiktan 5 dakika sonrada kisik ateste 30 dakika pisir.
    Pisirirken bir kere yemegi karistir.
    Afiyet olsun.
#12.03.2004 17:38 0 0 0
  • ustam sen neymisin ya
    süper tarifler
#15.03.2004 22:26 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler SEFA AGA [
#24.09.2005 11:16 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 12:46 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#28.09.2005 10:07 0 0 0
  • SaoLasın SafA aGa :D
#30.09.2005 13:01 0 0 0
  • sagolasin usta ellerine saglik
#12.10.2005 02:53 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 19:45 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık arkadaşım
#27.12.2005 12:31 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 03:57 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 16:38 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 09:35 0 0 0