Paça Çorbası

Son güncelleme: 19.07.2006 21:32
  • kirmiz et
    (dana veya koyun farketmez ama dana eti tercihimdir)
    bir miktar su
    tuz
    2 -3 yemek kasigi yag 2 yemek kasigi un
    bir bas sarmisak
    2 limon ve varsa etsuyu tablet
    (yoksa onmeli degil)
    salca,
    kirmizi biber
    Yapılışı:
    ilk önce eti suda kaynatiyoruz iyice yumuşayıncaya kadar,içine bir baş sarmisagi ezerek ekliyoruz ve bir miktar tuz, kaynatmaya devam ediyoruz. Bu arada küçük bir tavada yagimizi unumuzu ve limon suyumuzu karistiriyoruz ve bu karisima kaynattigimiz etin suyundan 2-3 kasik kadar ekliyoruz, iyice karistiriyoruz bu karisimi eti kaynattigimiz suya ekliyoruz,yine kucuk bir kapta biraz yag ve az bisey salcayla kirmizi biberi kavuruyoruz ve en son bu karisimida etin kaynadigi tencereye dokuyoruz,soyle bir guzel karıştırıp servise sunuyoruz.mmmmmm tadi da ne guzel oluyor gercek pacadan farksiz !!!
#23.02.2006 19:10 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol
#24.02.2006 02:09 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler elinize sağlık
#24.02.2006 16:04 0 0 0
  • ellerine sağlık
#07.07.2006 16:27 0 0 0
  • Ellerıne Saglık
#19.07.2006 21:32 0 0 0