Baharatlı Bonfile

Son güncelleme: 28.09.2006 00:40
  • Malzemeler

    125 gr. margarin
    2 adet kabak
    2 adet dolmalik kirmizi biber
    3 dis ezilmis sarimsak
    1 yemek kasigi biber salcasi
    4 adet ince dogulmus bonfile
    kimyon, tuz, karabiber



    Yapılışı

    Kabaklari rendeleyin. Bir yemek kasigi margarini ayirip kalani ile kabaklari kavurun. Biberleri kiyin ve ekleyin, kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber, salca kimyon ve sarimsaklari ilave edin. Etleri tuzlayip biberleyin. Kimyonlu sebze ezmesini, etlerin uzerine bolusturup yayin. Rulo yapin. Uzerlerine, onceden ayirmis oldugumuz bir kasik margarini surun. Kizdirilmis tavada, once kuvvetli ateste, sonra kisik ateste dondurerek kizartin. Sicak sicak servis yapin.
#02.08.2006 16:38 0 0 0
  • ellerine sağlık
#19.08.2006 14:02 0 0 0
  • Teşekkürler Ellerine Sağlık
#28.09.2006 00:40 0 0 0