BAHARATLı TUNA SALATASı

Son güncelleme: 02.05.2006 13:14
  • MALZEMELER

    (6 kişilik)
    3 bardak haşlanmış Amerikan pirinci
    Yarım su bardağı bezelye
    200 gr ton balığı
    1 çorba kaşığı doğranmış kereviz sapı
    1 çorba kaşığı limon suyu
    2 yemek kaşığı zeytinyağı
    Yarım çay kaşığı köri
    Yarım çay kaşığı acı biber sosu
    2 adet orta boy domates


    HAZIRLANIŞI

    Geniş bir kase içine haşlanmış pirinç ve bezelyeleri koyun ve hafifçe karıştırın. Tuna balığı, kereviz ve soğanı ilave edin. Küçük bir kavanoz içine limon suyu, yağ, köri ve biber sosunu koyduktan sonra kavanozun kapağını kapayarak çalkalayın. Bunu, pirinç karışımının üzerine döküp hafifçe karıştırın. Kasenin kapağını kapatarak buzdolabında 30 dakika soğutun. Marul yaprakları üzerinde servis yapın ve domatesle süsleyin.
#17.10.2005 00:31 0 0 0
  • AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 23:59 0 0 0
  • Emeğine sağlık,paylaşımın için sağol.
#11.01.2006 07:05 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#26.02.2006 21:10 0 0 0
  • ellerine saglik
#27.02.2006 19:28 0 0 0
  • paylaşımların için teşekkürler
#01.03.2006 19:05 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürlernoimage
#05.04.2006 20:03 0 0 0
  • tarifin için teşekkürler,eline saglık
#06.04.2006 11:30 0 0 0
  • tarifleriniz için elinize sağlık
#28.04.2006 13:38 0 0 0
  • ellerine sağlık,teşekkürler:))
#02.05.2006 13:14 0 0 0