Etli Çarşaf böreği

Son güncelleme: 25.08.2007 00:55
  • Malzeme:

    3 adet hazır yufka
    2 yumurta
    1 çay bardağı sıvıyağ
    1 su bardağı su
    İçi İçin;
    yarım kilo kuşbaşı et
    1 adet soğan
    2 adet domates
    tuz
    pul biber

    Yapilisi:

    Yumurta aklarını sarılarından ayırın, aklarını sıvıyağ ile birlikte çırpın. Fırın tepsisini yağlayın. Yufkaları yağlı karışıma batırın. Kuşbaşı etleri, yemeklik doğranan soğanı ve domatesi tencerede pişirin, tuzunu atın, suyunu çekince oacaktan alın. Islatılmış ilk yufkayı tepsiye yayın, üzerine etli içi yayın, onun da üzerine diğer yufkaları serin en üste artan yumurta sarısını kırmızı biberle karıştırıp sos yapın ve serin. Hararetli fırında kızaran kadar pişirin.
#10.06.2007 14:38 0 0 0
  • çok güzeldir eminim
    Ellerine sağlık SU-PERİSİ
#04.07.2007 10:09 0 0 0
  • teşekkürler
#26.07.2007 19:47 0 0 0
  • eline saglik
#25.08.2007 00:55 0 0 0