Seyitin Bilim Kurgu Hikayesi

Son güncelleme: 18.04.2011 18:08
  • UMARIM BEĞENİRSİNİZ


    Günlerden bir gün Antalya'nın Kemer adı Seyit olan bir öğrencinin evinde çok çeşitli teknolojik buluşlar varmış. Bu buluşları çalmak için çalışan mafya Yusuf ÇAKIR sonunda Seyit'in buluşlarını çalmayı başarmış ve tüm halkın teknolojik aletlerini teker teker çalmaya başlamış. Herkes isyan ediyormuş. Halkın teklonojisi olmadığı için her işini yapamıyormuş. Toprak işlenemediği için verim azalmış. Öğrenciler ödevlerini kolayca yapamıyorlarmış. Herkes sıkıntıdan patlarken Yusuf ÇAKIR keyfi yerindeymiş. Halk bir örgüt kurup teknolojilerini geri almak için bir savaş çıkarmışlar. Herkesin bir görevi varmış. Ve sonunda operasyonu yapmışlarmışlar.
    Operasyonda Bekir Yusuf ÇAKIR'ı oyalayacakmış,Seyit ise güvenlik kameralarını bozarken, arkadaşları Selehattin,İbrahim ve diğer arkadaşları elektronik eşyaları alıp götüreceklermiş.Ama elektronik eşyaların olduğu yerdeki kamera asla bozulmamış. Tam Selehattin,İbrahim ve diğer arkadaşları kameranın önünden geçerken yakalandılar. Oradan son hız kaçmışlar. Sonra herkes gene toplanmış. Seyit ise şu konuşmayı yapmış:
    ''Arkadaşlar hiç moralimizi bozmayalım. Başka bir plan buluruz hiç üzülmeyiniz'' dedi.
    Benim bir planım daha var. Planım şu şekildedir. Tüm şehir bir eve toplanmış. Bu arada Yusuf ÇAKIR halkın arasına bir casus göndermiş. Seyit planı anlatırken casus dışarıda cep telefonuyla konuşuyormuş. İbrahim dışarıya çıkınca casusun elindeki telefonu görünce casus olduğunu anlamış. Sessiz yanına yaklaşmış ve onu bayıltmış. Ve Seyit'i çağırmış ve onu kendi taraflarına çekip Yusuf ÇAKIR'ın yanına göndermiş Yusuf ÇAKIR'ın ne yaptığını ögrenmişler.Onagöre bir plan daha kurmuşlar. Casusun yardımıyla bir robot yapmışlar. Casus oraya gider ve gelirken bire birer robot parçalarını alıp Seyit'e götürüyormuş. Sonunda aradan beş ay geçtikten sonra bir robot yapmışlar. Robota plastik parçalar toplayıp robotun yüzüne yapıştırmış. Robot aynen bir insan yüzüne benziyormuş. Ve aynı anda hem 100 kg taşıyıp ve kendini savunmak için silahla ateş edebilirmiş.
    Robotu eşyaları alıp getirmeye programlamışlar. Robot oraya gidince bir koliyi alıp getirmiş. Koliden tüm şehirdeki insanların cep telefonları çıkmış. Cep telefonlarının yanında birçok kontör çıkmış. Oturup kontörleri yüklemeye başlamışlar. Telefonun birini robota takmışlar. Robotu kullanarak Yusuf ÇAKIR'ı yakalamışlar. Halk elektrikli eşyalarını kurtardığı için bir eğlence düzenlemişler. Eğlence bir daha unutulmayacak şekilde olmuş.
#17.08.2007 07:26 0 0 0
  • ellerine sağlık
#23.08.2007 22:22 0 0 0
Fuh Fuh foto
  • Ya biraz daha güzel şeyler yazsanız hoş olur çünki bu çok güzel değil ellerinize sağlık ama begenmedim.
#10.05.2010 14:22 0 0 0
  • Çok Güzel Olmuş Teşekkür Ederim .d.d <3 :)
#18.04.2011 18:08 0 0 0