Çin Usulü Sebzeli Tavuk

Son güncelleme: 01.08.2008 16:42
  • Çin Usulü Sebzeli Tavuk
    Bu işten anlayanlar için kısaca

    a) önce terbiye edilmiş tavuk parçaları bol miktarda kızgın yağda pişirilir ve süzdürülür,

    b) tavuğun pişirildiği yağdan azar azar kullnılarak sebzeler tavada sote edilir ( kesinlikle yemek içerisinde kullanılacak şekilde öldürülmez ),

    c) tavuk ve sebzeler derin bir kapta karıştırılır, üzerine az birşey sıvı karışım dökülerek birkaç dakika ateşte pişirilir


    şeklinde özetlenebilir.
#19.08.2007 15:12 0 0 0
  • güzel tarifleriniz için saol
#19.08.2007 17:15 0 0 0
  • umarım deneyenler beğenirler
#19.08.2007 17:39 0 0 0
  • teşekürler
#25.08.2007 21:22 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#30.08.2007 10:49 0 0 0
  • paylaşım için thanks
#07.07.2008 18:46 0 0 0
  • Sağolasın
#31.07.2008 15:11 0 0 0
  • slm
#01.08.2008 16:42 0 0 0