HİNDİSTAN CEVİZLİ KARTOPU

Son güncelleme: 06.03.2009 17:59

  • MALZEMELER

    2 Su bardağı hindistan cevizi
    Yarım su bardağı süttozu
    Yarım su bardağı toz şeker
    100 ml çiğ krema


    YAPILIŞI


    Bütün malzemeler karıştırılır.( çok sıvık olursa duruma göre şeker ve süttozu ilave ederek kıvamı tutturabilirsiniz.)Yuvarlak şekil verilerek,hindistan cevizine bulanır.Buzdolabında katılışına kadar bekletilir..... Afiyetle yenir...

    Süttozu için küçük bir dipnot; Kahveye katılan süttozu değil,migrosta rahatlıkla bulabilirsiniz
#07.10.2007 16:11 0 0 0
  • güzel bir tarife benziyor deneyecegim.
#07.10.2007 19:52 0 0 0
  • teşekkürler sindy
#10.10.2007 13:40 0 0 0
  • saolasın
#12.10.2007 05:52 0 0 0
  • güzel bir tarif ellerine saglık
#08.02.2008 08:07 0 0 0
  • Bildiğimiz Kartopu üstüne Hindistan cevizi ekilirse öylede yenebilirmi :D
    Ellerine sağlık ablacım. Müsait bir ara yapar yollarmısın :D
#23.02.2009 03:46 0 0 0
  • Eminimki tadi cok guzeldir ben buna benzer cholat,lisini bilirim oda cok tatli
#23.02.2009 11:28 0 0 0
  • Tam Kartopuna layik,tesekkürler.
#23.02.2009 14:10 0 0 0
  • ya ben bu sut tozunu bulamadim nasil yapcam bilgsi olan varmi yok diyolar
#24.02.2009 11:08 0 0 0
  • ımmmmmmmmmmmmmmmmmm muhteşem bir tatlı saol
#06.03.2009 17:59 0 0 0