Malzemeler:
2 çorba k.mısır runu
1 çorba k.un
1 soğan
1 çorba k.tereyağı
ısırgan otu
kereviz yaprağı
taze sarımsak
su
tuz

Hazırlanışı:

Soğanı yemeklik doğrayarak tereyağında kavurun. Soğan kavrulunca üzerine mısır unu ve buğday ununu ekleyerek kavurun. Un kavrulunca üzerine suyunu ve tuzunu ayarlayarak kıvamı koyulaşıncaya kadar kaynatın. Ocaktan almadan hemen önce kereviz yaprağı, taze sarımsak ve ısırgan otunu ince doğrayarak üzerine ekleyip kısa süre sonra ocaktan alın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 424
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 21.02.2009 18:08
Çok Faydalı Oldugunu Biliorum Ama Hiç DEnemedim Güzel Tarif...
SU-PERISI Tarih: 20.02.2009 17:01
ısırgan otunun pişmişini hiç yiyemiyorum,tarifin için teşekkürler.
AYIŞIĞI Tarih: 16.02.2009 22:32
çok faydalı olduğunu duymuştum
ellerine sağlık canım benim