Kereviz Yapraklı Isırgan Otu Çorbası

Son güncelleme: 21.02.2009 17:08
  • Malzemeler:
    2 çorba k.mısır runu
    1 çorba k.un
    1 soğan
    1 çorba k.tereyağı
    ısırgan otu
    kereviz yaprağı
    taze sarımsak
    su
    tuz

    Hazırlanışı:

    Soğanı yemeklik doğrayarak tereyağında kavurun. Soğan kavrulunca üzerine mısır unu ve buğday ununu ekleyerek kavurun. Un kavrulunca üzerine suyunu ve tuzunu ayarlayarak kıvamı koyulaşıncaya kadar kaynatın. Ocaktan almadan hemen önce kereviz yaprağı, taze sarımsak ve ısırgan otunu ince doğrayarak üzerine ekleyip kısa süre sonra ocaktan alın.
#15.02.2009 19:19 0 0 0
  • çok faydalı olduğunu duymuştum
    ellerine sağlık canım benim
#16.02.2009 21:32 0 0 0
  • ısırgan otunun pişmişini hiç yiyemiyorum,tarifin için teşekkürler.
#20.02.2009 16:01 0 0 0
  • Çok Faydalı Oldugunu Biliorum Ama Hiç DEnemedim Güzel Tarif...
#21.02.2009 17:08 0 0 0