DÜĞÜN ÇORBASı

Son güncelleme: 23.05.2006 15:55
  • MALZEMELER

    2 çorba kaşığı margarin
    1.5 çorba kaşığı un
    1 litre et suyu
    1 adet limon
    1 adet yumurta
    300 gr parça kuzu eti

    HAZIRLANIŞI

    1 litre kadar suya parça etler atılır, 1 saat kadar kaynatılır. Diğer tarafta un ve yağ kısık ateşte hafifçe çevrilerek kavrulur ve üzerine yavaş yavaş etin suyu eklenir. Daha sonra bu suyun içine etler de atılır ve et suyunun tamamı konulur. Çorba ılındıktan sonra 1 limonun suyu ve yumurta sarısı çırpılarak terbiye yapılır ve pişen çorbaya ilave edilir.
#19.10.2005 22:48 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler
#28.10.2005 21:38 0 0 0
  • PaYlAsImLaRiN IcIn TeSeKküRlEr
#30.10.2005 11:31 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler
#06.11.2005 15:48 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#12.11.2005 22:13 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:41 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#11.01.2006 00:35 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 18:14 0 0 0
  • paylaşımların için teşekkürler
#01.03.2006 18:46 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#02.03.2006 10:14 0 0 0
  • tarifin için teşekkürler,eline sağlık
#23.05.2006 15:55 0 0 0