MALZEMELER

2 çorba kaşığı margarin
1.5 çorba kaşığı un
1 litre et suyu
1 adet limon
1 adet yumurta
300 gr parça kuzu eti

HAZIRLANIŞI

1 litre kadar suya parça etler atılır, 1 saat kadar kaynatılır. Diğer tarafta un ve yağ kısık ateşte hafifçe çevrilerek kavrulur ve üzerine yavaş yavaş etin suyu eklenir. Daha sonra bu suyun içine etler de atılır ve et suyunun tamamı konulur. Çorba ılındıktan sonra 1 limonun suyu ve yumurta sarısı çırpılarak terbiye yapılır ve pişen çorbaya ilave edilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 659
favori
like
share
demet Tarih: 23.05.2006 16:55
tarifin için teşekkürler,eline sağlık
refik Tarih: 02.03.2006 11:14
tarifleriniz için teşekkürler
DİDEM Tarih: 01.03.2006 19:46
paylaşımların için teşekkürler
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:14
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:35
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:41
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 23:13
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 06.11.2005 16:48
Ellerine saglik cok tesekkurler
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 12:31
PaYlAsImLaRiN IcIn TeSeKküRlEr