MALZEMELER

1 çay fincanı toz şeker
1 çay fincanı buğday nişastası
2 paket damla sakızı
1 kg süt
1 paket margarin

Sos malzemesi

3 çorba kaşığı pudra şekeri
2 çorba kaşığı kakao
1/2 paket margarin
2 adet yumurta


HAZIRLANIŞI

Süt ve buğday nişastasını şekerle pişirin. Ateşten alınca dövülmüş damla sakızı ve yanm paket margarini ilave edin. Soğuduktan sonra blender ile iyice çekip, çukur bir tabağa boşaltın.Eritilmiş margarini, pudra şekerini ve kakaoyu yumurta ile çırpıp, soğutulmuş muhallebinin üzerine boşaltın. Üzerini hindistan cevizi ile süsleyebilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 694
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.03.2006 12:14
ellerine sağlık çok teşekkürler
by_ufuk Tarih: 21.02.2006 23:29
Paylaşımın ve emeklerin için çok sağol
refik Tarih: 13.01.2006 17:33
paylaşım için teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 00:43
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:08
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
YAĞMUR ZAMANI Tarih: 12.11.2005 13:35
solasın kardeş
casper Tarih: 09.11.2005 21:36
şahaneee.ellerine sağlıkkkk
merkon Tarih: 04.11.2005 14:14
teşekkür ederim
ozturk Tarih: 31.10.2005 11:30
thank you....