Sakızlı Muhallebi

Son güncelleme: 01.03.2006 11:14
  • MALZEMELER

    1 çay fincanı toz şeker
    1 çay fincanı buğday nişastası
    2 paket damla sakızı
    1 kg süt
    1 paket margarin

    Sos malzemesi

    3 çorba kaşığı pudra şekeri
    2 çorba kaşığı kakao
    1/2 paket margarin
    2 adet yumurta


    HAZIRLANIŞI

    Süt ve buğday nişastasını şekerle pişirin. Ateşten alınca dövülmüş damla sakızı ve yanm paket margarini ilave edin. Soğuduktan sonra blender ile iyice çekip, çukur bir tabağa boşaltın.Eritilmiş margarini, pudra şekerini ve kakaoyu yumurta ile çırpıp, soğutulmuş muhallebinin üzerine boşaltın. Üzerini hindistan cevizi ile süsleyebilirsiniz.
#20.10.2005 00:33 0 0 0
  • Ellerine saglik tesekkürler
#28.10.2005 02:45 0 0 0
  • TaRiF iCiN sAgO Ellerine saglik
#28.10.2005 18:27 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
#28.10.2005 21:24 0 0 0
  • paylaştığınız için saolun
#28.10.2005 23:11 0 0 0
  • thank you....
#31.10.2005 10:30 0 0 0
  • teşekkür ederim
#04.11.2005 13:14 0 0 0
  • şahaneee.ellerine sağlıkkkk
#09.11.2005 20:36 0 0 0
  • solasın kardeş
#12.11.2005 12:35 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 01:08 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#10.01.2006 23:43 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#13.01.2006 16:33 0 0 0
  • Paylaşımın ve emeklerin için çok sağol
#21.02.2006 22:29 0 0 0
  • ellerine sağlık çok teşekkürler
#01.03.2006 11:14 0 0 0