MERCİMEKLİ HAMUR ÇORBASI

Son güncelleme: 21.04.2008 13:04
  • MERCİMEKLİ HAMUR ÇORBASI

    malzemeler.

    1/2 su bardağı mercimek
    1 su bardağı erişte
    1 soğan
    1/2 Çorba kaşığı tereyağ
    1 Tatlı kaşığı tuz
    5-6 Dal maydanoz veya kuru nane
    yapılışı:
    Tencereye 6-7 su bardağı su koyup kaynatınız. Mercimeği ilave edip 30 dakika pişiriniz. Erişte, soğan, yağ ve tuz katıp yumuşayıncaya kadar pişiriniz. Servis kâsesine boşaltıp üzerine ince kıyılmış maydanoz serpiniz.
#14.01.2008 16:45 0 0 0
  • soguk havalarda cokda guzel olur, ellerine saglik SU-PERISI
#15.01.2008 08:51 0 0 0
  • aynen sindy katılıyorum soguk havalarda çok iyi olur ellerine saglık su-perisi
#13.02.2008 08:20 0 0 0
  • ellerine saglık su-perisi
#13.02.2008 08:39 0 0 0
  • çok severim 3 öğünde yiyebilirim.
#20.03.2008 10:57 0 0 0
  • emegine salik cok guzel
#25.03.2008 20:39 0 0 0
  • ellerine saglik SU-PERISI
    ne zamandirda yapmami$tik, hatirlattigin iyi oldu :D
#25.03.2008 20:44 0 0 0
  • paylasim icin cok tessekürler
#26.03.2008 03:25 0 0 0
  • saoll eline sağlık
#18.04.2008 18:24 0 0 0
  • paylasim icin tskler SU-PERISI
#21.04.2008 13:04 0 0 0