KIYMALI PİDE KEBABI

Son güncelleme: 28.02.2006 22:11
  • KIYMALI PİDE KEBABI

    noimage

    Malzemeler:
    - 2 adet ekmek hamuru,
    - 1/2 kg. kıyma,
    - 4 adet soğan,
    - 2 yemek kaşığı salça,
    - 4-5 yemek kaşığı kıyılmış ceviz,
    - 5 yemek kaşığı margarin,
    - 2 adet yumurta sarısı,
    - 4 adet yeşil biber,
    - Tuz, kırmızı pul biber.

    Yapılışı:
    Soğanı ince kıyın. Kıymayı kavurup, soğan ve yağı ilave edin. Kavrulunca salça ve kıyılmış yeşil biberleri katın. Ocaktan alıp cevizi ekleyin. Tuz ve kırmızı pul biber ekin. Hamurları yumurta büyüklüğünde koparıp, pide şeklinde açın. Ortasına harç koyup kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürüp, 180°C ısıtılmış fırında kızartın. Üzerine sarmısaklı yoğurt döküp servis yapın.

    Afiyet olsun.
#21.09.2005 21:16 0 0 0
  • soğansız olursa yerim valla hiç hayır demem
#22.09.2005 11:09 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 01:18 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 08:58 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 05:28 0 0 0
  • TeSSeKüRLeR eLLeRiNe SaGLiK aRKaDaSiM
#12.10.2005 05:01 0 0 0
  • EllerINE SAglik...!

    TariF ICIn TeskKÜRLer
#12.10.2005 14:07 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 17:18 0 0 0
  • Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
#27.12.2005 23:19 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#20.02.2006 23:46 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#28.02.2006 21:11 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler elinize sağlık
#28.02.2006 22:11 0 0 0