PEYNIRLI KABAK DOLMASI

Son güncelleme: 19.06.2008 21:20
  • MALZEMELER

    (6 kişilik)
    6 dolmalık kabak
    250 gr peynir rendesi (tercihen tulum)
    1/2 bardak süt
    isteğe göre haşlanmış kuşbaşı et, salam ya da sosis
    dereotu
    tuz
    karabiber




    HAZIRLANIŞI

    Kabakların iki başı kesilir. İçi çıkarılır. Tuzlu suda yenecek kıvama gelene kadar haşlanır. Pişince fırına dayanıklı kaba yerleştirilir. Peynir rendesi, süt, dereotu, istenilen tür eti karıştırıp kabakların içini doldurun. Üzerine kaşar peyniri rendesi serpip üstü yukarı gelecek biçimde fırına verin. Peynir eriyince sıcak servis yapın...
#17.10.2005 16:28 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 19:31 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 16:55 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 09:30 0 0 0
#19.06.2008 21:20 0 0 0