KREMALı TAVUK ÇORBASı

Son güncelleme: 30.06.2006 22:15
  • MALZEMELER

    1 litre beyaz tavuk suyu
    100 ml. krema
    50 gr pişmiş beyaz tavuk eti
    500 gr tavuk kemiği
    60 gr tereyağı
    60 gr un

    5 kişilik
    HAZIRLANIŞI

    Tereyağı ve undan sarı meyane yapın.
    Tahta kaşıkla devamlı karıştırıp tavuk suyunu ekleyin.

    Kemikleri haşlayın, süzün, çorbaya katın. Çorbayı bir taşım kaynatın, tuz biber ekip 45 dakika kısık ateşte kaynatın. Süzgeçten geçirip temiz bir tencerede tekrar kaynatın ve kremayı çorbaya ekleyin.
    Tavuk etini ince ince doğrayın, ısıtıp çorbaya ekleyin.
#19.10.2005 22:11 0 0 0
  • Ellerine saglik
#28.10.2005 21:51 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#28.10.2005 21:51 0 0 0
  • Tarif icin Tesekkürler
#30.10.2005 10:59 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#12.11.2005 22:23 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:38 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#11.01.2006 00:28 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#11.01.2006 00:32 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 18:17 0 0 0
  • teşekkürlerr
#08.06.2006 11:23 0 0 0
  • teşekkürler eline sağlık
#16.06.2006 09:10 0 0 0
  • çok severim kremalı tavuk çorbasını,
    teşekkürler
#22.06.2006 19:12 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 22:15 0 0 0