TEMMUZ TATLISI

Son güncelleme: 03.03.2006 21:59
  • MALZEMELER
    1 paket kremşanti
    1 bardak süt
    2 tatlı kaşığı şeker
    1 çay kaşığı nişasta
    1 limon
    3 çorba kaşığı pekmez
    100 gr. çekilmiş fındık veya fıstık
    2 yumurta akı
    8 adet bisküvi


    HAZIRLANIŞI

    Kremşanti hazırlanır, yumurta akları çırpılır ve diğer malzemeler karıştırıldıktan sonra krem santi ilave edilir. Çok fazla karıştırılmadan iki bisküvi arasına düzgün biçimde koyulup 3 saat dondurucuda bekletilir.
#20.10.2005 00:14 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.10.2005 14:01 0 0 0
  • ElLeRiNe SaGlIk....
#27.10.2005 19:11 0 0 0
  • Ellerine Saglik Tesekkürler
#28.10.2005 02:31 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
#28.10.2005 21:28 0 0 0
  • saolasın.ellerine kollarına sağlık
#28.10.2005 22:54 0 0 0
  • eline saglık
#15.11.2005 16:55 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 00:58 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#10.01.2006 23:50 0 0 0
  • emeğinize sağlık teşekkürler
#13.01.2006 16:20 0 0 0
  • Paylaşımın ve emeklerin için çok sağol
#21.02.2006 22:35 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler.
#28.02.2006 22:38 0 0 0
  • eline sağlık

    değişik bir tatlı
#02.03.2006 10:01 0 0 0
  • paylasimin icin tesekkürler
#02.03.2006 18:40 0 0 0
  • tatlı için teşekkürlernoimage
#03.03.2006 21:59 0 0 0