Janbunlu makarna sosu

Son güncelleme: 10.02.2007 09:52
  • MALZEMELER

    150 gram dana jambonu
    1 orta boy kavanoz konserve mantar
    2 kutu sıvı kremşanti


    HAZIRLANIŞI

    Dilimlenmiş jambonları 0.5 santimetre eninde ince şeritler halinde kesin. Mantarları yeteri kadar suyla sertliklerini kaybedecek kadar haşlayın, sudan çıkarıp ince ince dilimleyin. Büyük bir kapta jambonları, mantarları ve krem şantiyi karıştırın, yeterince tuz ekleyin.
    Hazırlamış olduğunuz makarnanızla karıştırın ve servis yapın.
#30.11.2005 14:00 0 0 0
  • ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık
#07.12.2005 11:47 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN
#22.12.2005 23:17 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#25.12.2005 15:16 0 0 0
  • teşekkürler ellerine sağlık
#29.12.2005 21:17 0 0 0
  • teşekkurler
#04.01.2006 12:51 0 0 0
  • emeğinize sağlık teşekkürler
#04.01.2006 21:44 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#09.01.2006 00:30 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol
#24.02.2006 01:59 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#01.03.2006 12:30 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 22:00 0 0 0
  • iştahım kabardı
#03.07.2006 10:01 0 0 0
  • ellere saglik..
#20.09.2006 15:12 0 0 0
  • helal sana be peri
#24.11.2006 11:10 0 0 0
  • ellerine saglik
#29.11.2006 15:23 0 0 0
  • paylasim icin tessekürler
#22.12.2006 02:31 0 0 0
  • tesekkurler
#10.01.2007 09:30 0 0 0
  • sunum için teşekkürler...
#10.02.2007 09:52 0 0 0