Muzlu beze

Son güncelleme: 19.03.2006 00:41
  • Malzemeler
    5 yumurta akı
    10 adet muz
    100 gr pudra şekeri (3 kaşık)
    1 kaşık toz şeker
    1 kaşık margarin veya tereyağı

    Yapılışı
    Yumurta akını üç kaşık pudra şekerle çırparak kar haline getiriniz.
    Muzların kabuklarını soyup boyuna dörde ayırıp bol yağlanmış bir kaba koyunuz
    Muzların üzerine bir kaşık toz şekeri koyup orta hararetli fırında 5 10 dakika pişirin
    Fırından aldığınız muzları üzerine şekerli yumurta aklarını yayıp tamamen muzları kapatınız
    Çok hafif hararetli fırına koyup yumurta aklarını hafif pempeleştiriniz
    Sıcak servis yapın
#18.12.2005 17:26 0 0 0
  • Muzu fazla sevmem ama bi kerede böyle denemeli.. bilgiler icin saol dell_307
#19.12.2005 13:11 0 0 0
  • beze kısık ateşte pişirilince daha güzel oluyor . Yinede saol
#19.12.2005 16:41 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 13:55 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 13:55 0 0 0
  • Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
#28.12.2005 03:29 0 0 0
  • ellerine sağlık teşekkürler
#28.12.2005 23:19 0 0 0
  • güzel tarifleriniz için teşekkürler
#09.01.2006 16:54 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:06 0 0 0
  • Teşekkürler ,ellerinize emeğinize sağlık.
#19.03.2006 00:41 0 0 0