4 adet yufka,
1 adet tavuk gögsü,
1 tatlı kaşıgı tuz.
Üzeri İçin:
1 yumurta sarısı,
2 yemek kaşıgı susam.
Sosu İçin:
1,5 su bardagı tavuk suyu,
1 su bardagı süt,
1 adet yumurta,
5 yemek kaşigı sıvıya ,
2 yemek kaşıgı un,
Tuz, karabiber,
1 çay bardagı su,
125 gr. margarin.
Yapılışı:
Tavuk gögsünü tuz ekleyip üzerini örtünceye kadar su ilavesiyle haşlayın. Ayıklayıp didikleyin. Sıvıya da unu hafif kavurup süt ve tavuk suyunu ilave edin. Tavukları, karabiberi katın. Yumurtayı ilave edip karıştırın. Yufkaları dörde bölüp, su ve margarin karışımı ile yaglayın. Uç kısmına tavuklu harçtan koyup rulo şeklinde sarın. Ruloları kendi etrafında döndürüp gül şekli verin. Kalan yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Yaglanmış fırın tepsisine dizin. Üzerine bir miktar su ve yumurta sarısı sürüp susam ekin. 200°C'lik fırında kızartın.