Malzemeler
"3 Yemek Kaşığı Tereyağı
"Maydanoz
"3 Diş Sarımsak
"1 Soğan
"1 Yumurta
"1 Bardak Süt
"1 Domates Veya 1 Kaşık Salça
"300 Gr Kıyma
"1 Kg Patlıcan
"Tuz,Karabiber,Kırmızı Biber Tarif Bilgileri
Yapılışı
Kıymayı Rendelenmiş Soğanla Kavurun.Tuz, Karabiber, Bir Kaşık Tereyağı, Küçük Doğranmış Domatesle Sarımsağı, Kıyılmış Maydanozu Ekleyip, Biraz Daha Kavurun.Patlıcanları Alaca Soyun, Bir Kenarını Keserek Zeytinyağında Kızartın.Fırın Tepsisine Sıralayın.Kesik Yerlerine Kıymayı Doldurun.Beyaz Salçayı Hazırlayın:Unu 2 Kaşık Tereyağında Kavurun, Sütü İlave Edip Koyuca Pişirin.Çırpılmış Yumurtayı İlave Edin, İyice Karıştırın.Patlıcanların Üzerine Birer Kaşık Dökün.Maydanoz Dalları İle Süsleyip, Fırında Pişirin..