Bamyali Pilic

Son güncelleme: 31.07.2008 14:52
  • MALZEMELER
    1 adet piliç
    yarım kg ayıklanmış bamya
    4 tane domates, büyük doğranmış
    3 çorba kaşığı margarin
    yarım su bardağı su
    2 çorba kaşığı limon suyu
    tuz, karabiber

    5 kişilik

    HAZIRLANIŞI
    Pilici temizledikten sonra küçük parçalara bölerek bir tencereye margarinle beraber yerlestirin. Domatesleri tavuğun üstüne yayın. Tuz ve biber ilave ederek
    15-20 dakika orta sıcaklıkta pişmeye bırakın.
    Bamyaları da tavuğun üzerine yerleştirin. Yarım bardak su ekleyerek yumuşayıncaya kadar orta sıcaklıkta 20 dakika pişirin. Limon suyunu kattın ve 5 dakika daha kaynatıp, servis yapın.
    AFIYET OLSUN!
#10.08.2004 13:31 0 0 0
  • bak yaaa sımdıde pilic baska yemek yokmu yaa
#27.08.2004 15:09 0 0 0
  • tesekkürler
#30.08.2004 15:01 0 0 0
  • sagol paylasim icin supersin
#29.10.2004 18:09 0 0 0
  • ellerine sağlık arkadaşım...teşekkürler...
#22.12.2004 20:48 0 0 0
  • ellerine saglik
    tskler
#23.12.2004 00:31 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER
#23.12.2004 11:36 0 0 0
  • tesekkürler
#11.05.2005 03:58 0 0 0
  • Ellrine sağlık kardeşim
#21.09.2005 22:29 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 11:39 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 11:39 0 0 0
  • tarif için teşekkürler,eline sağlık
#08.12.2005 00:32 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 13:08 0 0 0
  • Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 01:13 0 0 0
  • ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
#26.02.2006 07:08 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 20:50 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 14:35 0 0 0
  • paylaşım için thanks
#07.07.2008 18:49 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER....
#14.07.2008 11:53 0 0 0