TAVUKLU BÖREK

Son güncelleme: 06.10.2007 07:35
  • Malzemeler:
    -2 adet tavuk budu
    -1 adet kuru soğan
    -2 adet yufka
    -1 çay bardağı yoğurt
    -2 çorba kaşığı sıvı yağ
    -Tuz ve karabiber
    Yapılışı:
    Tavuk butlarını küçük parçalar halinde doğrayın. Tavaya bir miktar sıvı yağ koyup küçük küçük doğranmış soğanları kavurun. Tavuk etlerini ekleyip kavurmaya devam edin. Baharatları koyup karıştırın. Yufkaları dört parçaya bölün. Bir kapta yoğurtla sıvı yağı çırpıp yufkaların üzerine sürün. Yufkaların ortalarına tavuklu içten koyup kapatın. Börekleri tepsiye dizip, 180 derece ısıda üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.
#30.01.2007 16:09 0 0 0
  • eline emegine saglık lana
#30.01.2007 16:40 0 0 0
  • bizi bu zevkten mahrum bırakmadığın için teşekkürler arkadaşım...
#20.04.2007 13:14 0 0 0
  • Bak bu yemek hosuma gitti.
#20.07.2007 13:16 0 0 0
  • olsada yesek iştahım açıldı okuyunca
#22.07.2007 08:44 0 0 0
  • teşekkürler
#26.07.2007 19:43 0 0 0
  • eline saglik
#25.08.2007 00:57 0 0 0
  • tarif icin tesekkurler
#06.10.2007 07:35 0 0 0
  • saol
#06.10.2007 07:35 0 0 0