PİRİNÇLİ ERİŞTELİ ÇORBA

Son güncelleme: 24.05.2006 14:16
  • PİRİNÇLİ ERİŞTELİ ÇORBA

    Malzemeler:
    - 1 kahve fincanı pirinç,
    - 1 adet patates,
    - 1 adet havuç,
    - 1 çay bardağı erişte,
    - 1 adet kuru soğan,
    - 1 adet rendelenmiş domates,
    - 1 yemek kaşığı salça,
    - 3 çorba kaşığı tereyağ,
    - 1 tablet tavuk bulyon,
    - 1/2 demet maydanoz,
    - Tuz, karabiber.
    Yapılışı:
    Patates ve havucu küp şeklinde doğrayın. İnce doğranmış soğanı, rendelenmiş domates ve salçayı ilave ederek tereyağında kavurun. Üzerine 3 su bardağı su ve bulyonu katarak kaynatın. Patatesi, havucu, pirinci ve erişteyi ilave edip karıştırın. Tuz ve karabiberi ekleyerek, sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Son olarak çorbanın üzerine kıyılmış maydanoz serpip, servis yapın.

    Afiyet olsun
#21.09.2005 20:22 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 15:46 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 00:33 0 0 0
  • Emeqin ve eLine saqLık saoL !
#30.09.2005 14:38 0 0 0
  • paylasim icin tessekurler
#12.10.2005 00:48 0 0 0
  • ElleRINE SAglik....!
#12.10.2005 13:11 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:48 0 0 0
  • nefis görünüyor Paladayı
#27.12.2005 01:08 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler elinize sağlık
#27.12.2005 10:10 0 0 0
  • ellerine sağlık saol
#28.12.2005 22:55 0 0 0
  • dayum saol
#04.01.2006 13:10 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#04.01.2006 22:09 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#11.01.2006 00:05 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 18:51 0 0 0
  • süperr, eline sağlık
#24.05.2006 14:16 0 0 0