HINDISTAN CEVIZLI RULO

Son güncelleme: 04.07.2006 10:59
  • MALZEMELER

    2 yumurta akı
    1/2 su bardağı su
    1 su bardağı şıra
    1/4 çaykaşığı tuz
    2.5 su bardağı toz şeker
    1/2 su bardağı dövülmüş fındık
    1 su bardağı hindistan cevizi rendesi

    6 Kişilik


    HAZIRLANIŞI

    Bir kabının içinde tuz, şeker, şekerli sudan ibaret şıra ve soğuk suyu karıştırıp, 20-25 dakika kadar kaynatın.
    Yumurta aklarını iyice çırpın. Hazırladığınız sıcak şekerli karışımı bir kaşık yardımıyla çırpılmış yumurta akına ilave edin ve sürekli karıştırın. Koyu bir kıvam aldığında yağlı kağıda bosaltın.
    Hamuru 4-5 santim kalınlığında kesip, içine fındık ve hindistan cevizi karısımını ekleyin. Rulo haline getirip, buzdolabında soğumaya bırakın.
#19.10.2005 23:26 0 0 0
  • Ellerine Saglik Tesekkürler
#23.10.2005 03:02 0 0 0
  • sağol kardes
#30.10.2005 19:46 0 0 0
  • ellerıne saglık arkadaşım
#10.11.2005 16:58 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 15:24 0 0 0
  • ellerine saglık
#25.12.2005 19:55 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:47 0 0 0
  • teşekkürler
#04.07.2006 10:59 0 0 0