mıhlama

Son güncelleme: 11.12.2008 23:15
  • Malzemeler:
    - 1 su bardağı mısır unu,
    - 100 gr. Trabzon tereyağı,
    - 150 gr. Trabzon İmansız peynir,
    - 1 su bardağı sıcak su.

    Yapılışı:
    Tereyağını tencereye koyun. Yağ eridikten sonra mısır ununu dökerek, tereyağı ile kavurun. Un pembeleştiğinde, kaynamış sıcak suyu ilave ederek suyla bir miktar pişmesini sağlayın. Katılaşmaya başlayınca peyniri ilave ederek, 5 dakika peynir ile pişmesini, hafif hafif tahta kaşıkla malzemenin birbirine karışmasını sağlayın. Peynir tuzlu ise tuz ilave etmeyin. Piştikten sonra servis yapın.
#09.03.2005 14:00 0 0 0
  • ellerine saglik arkadasim aslinda olsada yesek ne iyi olurdu degilmi
#14.03.2005 01:12 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin arkadaşım
#25.09.2005 12:38 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 16:06 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 01:04 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 05:50 0 0 0
  • TeSSeKüRLeR eLLeRiNe SaGLiK aRKaDaSiM
#12.10.2005 05:02 0 0 0
  • EllerINE SAglik...!

    TariF ICIn TeskKÜRLer
#12.10.2005 14:06 0 0 0
  • eline saglık saol
#11.11.2005 17:49 0 0 0
  • ellerine sağlık
#15.11.2005 17:13 0 0 0
  • ellerine sağlık
#26.11.2005 01:53 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 14:48 0 0 0
  • Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
#27.12.2005 23:28 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#20.02.2006 23:36 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 00:28 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 11:40 0 0 0
  • dun hatirla sevgilide duydum ismini merak ettim dedim konu acam ama baktim ki acmislar
#24.05.2008 10:53 0 0 0
  • Sag ol.
#05.06.2008 19:14 0 0 0
  • Ellerine sağlıkda birde bunları yapacak kişiyi bulsam daha iyi olur...
#11.12.2008 23:15 0 0 0