Hünkâr tarhana çorbası

Son güncelleme: 30.06.2006 22:52
  • Hünkâr tarhana çorbası






    Hünkâr tarhana çorbası
    KAÇ KİŞİLİK: 4
    HAZIRLAMA SÜRESİ: 5 dk
    PİŞME SÜRESİ: 10 dk
    Malzemeler:


    350 gr süzme yoğurt

    1 bayat ekmek

    2 dilim bayat ekmek

    3 su bardağı et suyu

    50 gr tereyağı

    Tuz, kırmızı tozbiber

    Hazırlanışı:
    * Yoğurda 1 bayat ekmek içini ilave edip blenderden geçirin. Karışımı 8 saat bekletin.

    * Yoğurtlu malzemeyi tencereye alın. Tuz serpin. Et suyunu yavaş yavaş ekleyip karıştırarak pişirin.

    * İki dilim bayat ekmeği küp şeklinde doğrayın. Tereyağını tavada kızdırıp ekmekleri kızartın.

    * Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp kırmızı tozbiber serpin. Kızarmış ekmek eşliğinde servis yapın.
#22.07.2004 03:23 0 0 0
  • cok sagol...
#23.04.2005 18:26 0 0 0
  • Ellerine SağLıK GS2004
#23.04.2005 20:13 0 0 0
  • Ellerine saglik
#24.04.2005 12:59 0 0 0
  • ellerine sağlık arkadaşım
#03.05.2005 14:43 0 0 0
  • cok tsk ler ederim ellerinize saglik
#07.05.2005 01:37 0 0 0
  • Teşekkür ederiz arkadaşım sağolasın
#21.09.2005 14:41 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 15:48 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 00:32 0 0 0
  • Emeqin ve eLine saqLık saoL !
#30.09.2005 14:38 0 0 0
  • ElleRINE SAglik....!
#12.10.2005 13:26 0 0 0
  • eline sağlık
#18.10.2005 10:09 0 0 0
  • teşekkürler tarif için,eline sağlık
#07.12.2005 19:25 0 0 0
  • ellerine sağlık arkadaşım
#14.12.2005 14:44 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 01:29 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#11.01.2006 06:37 0 0 0
  • teşekkürler arkadaşım
#11.01.2006 09:44 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
#25.02.2006 00:15 0 0 0
  • teşekkürler
#08.06.2006 15:15 0 0 0