Gereçler:
* 3 Su Bardağı Rendelenmiş Havuç
* 1 Su Bardağı Toz Şeker
* 1 Paket petibör bisküvi
* 200 Gr Hindistan Cevizi
* Kürdan
Yapılışı:
Rendelenmiş havuç derin bir kaseye konulur üzerine toz şeker ilave edilerek 10 dk. bekletilir.Bisküviler mutfak robotu yardımıyla mümkün olduğu kadar ince parçalara ayrılırak sulanmış havuçlara ilave edilir.Elde edilen hamur ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır yuvarlanıp hindistan cevizine bulanır .Buzdolabında 1 saat kadar bekletildikten sonra soğuk servis yapılır
Servis Önerileri:
Servis yaparken her yuvarlağa bir kürdan saplanırsa gürüntü mükemmel olur.İsteğe bağlı olarak hamurun içine cevizde ilave edilir.