Havuç Tatlısı

Son güncelleme: 19.11.2008 18:54
  • Gereçler:
    * 3 Su Bardağı Rendelenmiş Havuç
    * 1 Su Bardağı Toz Şeker
    * 1 Paket petibör bisküvi
    * 200 Gr Hindistan Cevizi
    * Kürdan

    Yapılışı:
    Rendelenmiş havuç derin bir kaseye konulur üzerine toz şeker ilave edilerek 10 dk. bekletilir.Bisküviler mutfak robotu yardımıyla mümkün olduğu kadar ince parçalara ayrılırak sulanmış havuçlara ilave edilir.Elde edilen hamur ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır yuvarlanıp hindistan cevizine bulanır .Buzdolabında 1 saat kadar bekletildikten sonra soğuk servis yapılır

    Servis Önerileri:
    Servis yaparken her yuvarlağa bir kürdan saplanırsa gürüntü mükemmel olur.İsteğe bağlı olarak hamurun içine cevizde ilave edilir.
#02.01.2005 19:09 0 0 0
  • tesekkurler
#06.01.2005 21:11 0 0 0
  • aahhh..! havuç tatlısı ahh..!
#06.01.2005 21:15 0 0 0
  • Teşekkürler ellerine sağlık
#07.01.2005 14:13 0 0 0
  • tskkkkk
#16.01.2005 02:10 0 0 0
  • Degisik bir sey denemek lazim tesekkürler
#16.01.2005 12:41 0 0 0
  • hımmmm
    bayılıyom havuç tatlısına
#16.01.2005 19:48 0 0 0
  • ellerine saglik
#14.03.2005 08:14 0 0 0
  • Teşekkürler ellerine sağlık
#21.09.2005 10:27 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 15:26 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#26.09.2005 23:48 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 06:21 0 0 0
  • tessekur ederim sagolasin ustad
#12.10.2005 00:47 0 0 0
  • ElleRINE SAglik....!
#12.10.2005 12:48 0 0 0
  • eline sağlık
#18.10.2005 09:41 0 0 0
  • ellerine saglık arkadaşım,bende rulo şeklinde yapıp kesiyorum öylede güzel oluyor
#23.11.2005 15:52 0 0 0
  • teşekkürler çok güzel bir tatlı
#23.11.2005 17:56 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 00:40 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkürler
#25.12.2005 16:13 0 0 0